Skolen

Østskolen, Waldorfskolen i Aalborg (tidl. Rudolf Steiner Skolen i Aalborg) er grundlagt i 1983.
Vi er en skole, hvor alle kender hinanden, og hvor vi lægger stor vægt på samarbejdet med forældrene.
På Østskolen er der tid til det enkelte barn.
Vi bestræber os på at udvikle et levende og inspirerende skolemiljø, hvor alle kan føle sig velkomne.
Der afholdes flere årstidsfester i løbet af året, bl.a. majfest, høstfest, julebasar, påskefest.
Forældrene er en meget vigtig del af livet på en Rudolf Steiner skole. Årstidsfesterne tilrettelægges i samarbejde med forældrene, og rengørings- og vedligeholdelses-opgaver udføres i fællesskab.
Når sommerferien står for døren, mødes skolens lærere og forældre den sidste weekend inden skoleferien og gør skolen klar til det nye år. En hyggelig arbejdsweekend slutter af med en fælles eftermiddagskaffe, samt ønsket om en god lang sommerferie.
Skolen lægger vægt på et tæt samarbejde mellem forældrene, og klasselæreren, der så vidt muligt følger klassen de første 8 år, er den naturlige kontaktperson.
Der afholdes forældremøder i hver klasse 2 gange om året, hvor læreren informerer om de ting, klassen arbejder med og fortæller om, hvordan det går i klassen. I de yngste klasser er der mulighed for, at læreren kommer på besøg i hjemmet. I alle klasser afholdes konsultationer på skolen 1-2 gange årligt afhængigt af klassetrin.