Onsdag – 27. juni

Kære forældre og elever

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer og sommerferie. Det tegner jo heldigvis godt med hensyn til vejret.

Tak for i år – tak for jeres støtte og opbakning og ikke mindst tak for en kæmpe indsats til Sommersol. Der blev nået rigtigt meget – af særlige forbedringer fik SFO’en en tiltrængt opfriskning, og arbejdet med at male sternen på salen blev også påbegyndt. Desværre gjorde regnvejret søndag, at det arbejde ikke blev færdigt, men vi håber på, at kunne låne liften igen senere. Vi sender en dato ud for en arbejdsdag i sensommeren, hvor de sidste nødvendige ting kan blive ordnet.

1. dag efter ferien er mandag d. 13. august kl. 9.00, hvor vi mødes i salen og der tager hul på endnu et dejligt skoleår.

Mange varme hilsner fra alle os på skolen.
Østskolen – Waldorfskolen i Aalborg
Tornhøjvej 14